''Özel Güvenliğin Sesi Olacağım'' Dedi... Artık Mecliste

Seçim öncesi yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ve Özel Güvenlik Görevlilerinin büyük beğenisini toplayan BBP lideri Mustafa Destici, Ak Parti listesinden meclise girdi.

Siyaset - 25-06-2018 09:42

Seçim öncesi lüks izmirğı açıklamalarla gündeme gelen ve Özel Güvenlik Görevlilerinin büyük beğenisini toplayan BBP lideri Mustafa Destici, Ak Parti listesinden meclise girdi.

Türkiye'de Birlik Vakti sloganıyla seçim kampanyasını yapan Destici, dün gerçekleştirilen seçimlerde meclise girmeyi başardı.

"Özel Güvenlik Görevlilerinin Sesi olacağım"

Mustafa Destici, bir TV Kanalında lüks izmirğı açıklama ile meclise girmeleri durumunda kendilerine Muhsin Yazıcıoğlu'nun emaneti olan Özel Güvenlik Görevlilerinin sesi olacağını belirtmiş ve söz vermişti.

Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti listelerinden seçime giren Büyük Birlik Partisi'nde Genel Başkan Mustafa Destici, Ankara 2. Bölge 1. sıra adayı olarak milletvekili seçildi

Günün Diğer Haberleri