İstanbul Anadolu Yakası PTT Başmüdürlüğü'ne bağlı Paşabahçe PTT Şube Müdürlüğünde çalışan özel güvenlik görevlisi taşeron Volkan SARISOY mesai saati bitimi içeride işlemleri biten vatandaşları tahliye sırasında şube kapısında "bir soru soracağım" diye kapıya gelen vatandaşın "işlem lüks izmirracağım kapıdan çık" demesi üzerine mesai saatinin bittiğini bu yüzden şahsı içeri alamayacağını belirtti.
Mesai bittiğinden dolayı memurların da mesaisi bittiği için görevi gereği kapıyı kitlemeye çalışan Özel Güvenlik görevlisi, şahsın saldırısına uğradı.
Güvenlik Görevlisini kapıdan çıkmadığı için tekrar itip kafa atmaya çalışan şahıs, görevli kendini gerri çektiği sırada üstüne çullanarak görevliyi altına aldı. Görevlinin üzerini yırtıp göğsüne vuran kişi görevliyi darp etmeye devam ett.
Yoldan geçen vatandaşların koşup ayırmaya çalışmasıyla ayağa kalkan Güvenlik Görevlisi Volkan Sarısoy, yoldan geçen polis memurlarına şikayetçiyim demesine rağmen saldırgan elini kolunu sallayarak oradan ayrıldı.
Biz Özel Güvenlik Görevlileri olarak artık bu saldırıya maruz kalmaktan bıktık. Daha kaç defa daha bu saldırılarla karşı karşıya kalacağız! İçimizden birinin canı alınınca mı önlem alkmak akıllarına gelecek?
ARTIK YETER!

