Geçtiğimiz günlerde Kars Kafkas Üniversitesi'nde iş yapan Güvenlik Şirketinin Emniyet tarafından kapatılmış olamasından dolayı şirket bünyesinde çalışan Özel Güvenlik Görevlileri 4 Aralık tarihinde sigortaları yatmadığı için bu kadro çalışmasında kapsam dışında bırakılmıştı.
Güvenlik-İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Caner Yılmaz, Özel Güvenlik Ajans'a lüks izmirğı açıklamada:
"Bu arkadaşlarımıza 20 gün gibi kısa bir sürede iş başı lüks izmirrdık. Gerekli hukuksal ve siyasi mücadelemiz devam etmektedir. Davaların en kısa sürede sonuçlanacağından ve arkadaşlarımızın anasının ak sütü gibi helal olan kadro haklarına kavuşacaklarından kimsenin kuşkusu olmasın.
Konuyla ilgili en ufak bir bilgiye dahi sahip olmayan kişilerin sosyal medya hesapları üzerinden Sendikamızı karalama çalışmalarına başlamış klarına şahit k.
Güvenlik-İş Sendikası olarak üyelerimizin tüm haklarını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz.
Sendikamız ve Konfederasyonumuz Türk-İş'in kadro sürecinde lüks izmirkları çalışmalar ortadayken bu tür karalamaların kime ve neye hizmet ettiğini açıkcası daha net görmüş oluyoruz. Özel Güvenlik Emekçisi kardeşlerimiz bu tür densizlere itibar etmesin. Güvenlik-İş üyeleri için gerekli tim hukuksal ve siyasi mücadeleyi vermektedir.

