Yapılan ziyarette KYK’da çalışan Güvenlik Görevlilerinin sorun ve talepleri üzerinde istişare yapıldı.
Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer ÇAĞIRICI ziyaret sonrasında lüks izmirğı açıklamada, “Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK ) Genel Müdürü Sayın Sinan AKSU’yu makamında ziyaret ederek üyelerimizin sorunları ve talepleri konusunda istişare ettik,Kredi ve Yurtlar kurumunda çalışan özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızın çoğunluğu sendikamızın üyesi,bizlere iletmiş kları konuları ilgili makamlara ileterek, çalışma yaşamında birçok sorunla karşı karşıya kalan Özel Güvenlik Görevlisi arkadaşlarımızın daha iyi şartlarda çalışması ve talepleri olan nöbet sistemi konusunu Sayın Genel Müdürümüze aktardık,dileğimiz çalışma yaşamında yaşanan sorunların bir an önce çözülmesidir.
Sayın Genel Müdürümüze Güvenlik-İş Sendikamız ve şahsım adına üyelerimizin ve özel güvenlik görevlilerinin çalışma hayatına dair konularına duyarlılığı ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.” .
Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK ) Genel Müdürü Sayın Sinan AKSU gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduklarını söyledi.
ogghaber.net

